Nu aveti produse de comparat.
Bine ati venit !
CONTACTATI-NE
0720 144 544
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Vezi toate produsele Budureasca
Note de degustare: Culoare: roșu rubiniu inchis; Olfactiv: arome de mure si coacaze negre si note usoare de condiment; Gust: complex, echilibrat, de cireșe negre, prune uscate;
Temperatura de servire: 16-18° C.
Recomandări culinare: Vinul Budureasca Feteasca Neagra, poate fi o asociere perfecta cu preparatele din carne rosie cu ciuperci/legume la gratar sau paste cu sosuri bogate.
Zona de origine: Dealu mare
Vinificatie: Pentru acest vin sunt selecționate parcelele cu vița de vie în varsta de peste 30 de ani, din care sunt recoltati maxim 6 tone strguri / hectar. Acestia sunt selectati, desciorchinati și zdrobiti; mustul este fermentat în vase de inox timp de 2 saptamani.
Apoi începe fermentația malolactica in urma careia vinul devine catifelat, cu taninuri moi.
Dupa finalizarea procesului de vinificație, o parte din vin este maturat in baricuri de stejar, timp de 5 luni pentru a deveni mai catifelat si aromat.
Vinul Budureasca Feteasca Neagra, are un potential de invechire bun, in conditii de pivnita.
Cod Produs (sku) | BUD018 |
---|---|
Brand | Budureasca |
Tip Produs/Categorie | Bauturi - Vin |
Tip bautura | Vin Sec |
Culoare | Rosu |
Tara origine | Romania |
An (Vinuri) | nespecificat |
Soi Struguri (Vinuri) | Feteasca Neagra |
Alcool | 14.5% |