CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Liliac

Liliac

Crama Liliac a creat condițiile perfecte pentru experinenta oenologilor, beneficiind de dotari ultramoderne si echipe de profesioniști atenși la orice mic detaliu; totul cu un singur scop: realizarea unui vin de calitate.

In acest colt de rai, in inima Transilvaniei, la poalele Muntilor Carpati, colinele se impletesc cu paraurile repezi, pentru a crea un sol bogat in minerale, numai bun pentru cultivarea celor mai bune soiuri de struguri, in pogdoriile Lechinta si Batos.

Vinurile Liliac sunt rezultatul bogatiei transilvanene si a experientei austriace, fiind recunoscute la nivel national si international cu un palmares impresionant de premii si distinctii. Producatorii pun accent pe calitatea fiecarui sortiment si investesc in mod continuu pasiune si daruire intr-un vin de traditie. Gustul pa0streaza ceva din candoarea zonei din care provine, fiecare sticla spunand o poveste dulce despre tinutul minunat al Transilvaniei.

Vinul Liliac este atent echilibrat ca gust si tarie, pentru a fi potrivit la orice eveniment sau pentru a acompania delicat orice fel de mancare. Este de-ajuns un singur pahar pentru a cuceri definitiv un pasionat de vinuri, chiar si cel mai pretentios fiind, deoarece imbina cu succes taria, notele fructate si eleganta unei bauturi nobile.

Avem disponibile in magazin, la pret excelent si oferte speciale, toate vinurile Liliac: Sauvignon Blanc, Young Fresh, Young Rose, Young Fruity, Pinot Noir rose, Red Cuvee, Merlot, gama Prive Selection.

Seteaza descrescator

   

6 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

6 Articol(e)