CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Pulltex

PULTEX

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata si o multime de clienti multumiti la nivel international, Pulltex este unul dintre cele mai creative brand-uri in ochii iubitorilor de vin.

Din dorinta de a face ca industria vinurilor sa fie mult mai simplu de gestionat de pasionati si ospatari, Pulltex aduce in atentiaclientilor cele mai ingenioase accesorii. Mai mult, in oferta acestora se regasesc si produse elegante, ceva mai rafinate, cu cristale Swarovski.

Dopurile antipicuratoare sunt de mare ajutor nu doar in restaurante si baruri, dar si acasa. Atunci cand sticla de vin nu este consumata in totalitate la desfacere, dopul atasat va pastra aroma bauturii pe termen lung.

Tirbusonul cu cristale Swarovski este perfect pentru iubitorii de vin. Reprezinta o piesa de rezistenta intr-un bar si atrage privirile invitatilorintr-o casa. La fel o face si sabia pentru sabrarea sticlei de sampanie. Este un accesoriu destinat mai ales restaurantelor, folosit pentru deschiderea sampanieiintr-un mod spectaculos.

Un alt produs Pulltex este palnia de aerare a vinului, care are rolul de a distribui bautura constant si lent pe toata suprafata decantorului.

Riscurile atunci cand o sticla de sampanie este deschisa vor fi eliminate cu ajutorul desfacatorului profesional. Atasat la sticla de sampanie, aceasta va fi deschisa fara efort. Dupa deschidere, dispozitivul poate fi folosit drept dop.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 39

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 39