CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

DESFACERE, SERVIRE, PASTRARE VIN & SPUMANTE

Ideale pentru colectionarii si consumatorii de vinuri care fac din asta un ritual,  in magazinul nostru online ti-am pregatit zeci de produse si accesorii pentru desfacere, servire si racire vinuri simple sau spumante, printre care: pahare de vin si sampanie, desfacatoare si tirbusoane, decantoare si carafe de vin, termometre, aeratoare si antipicuratoare.

Gama de pahare vin sau sampanie iti ofera modele elegante si rezistente, ale caror proprietati nu afecteaza caracteristicile bauturilor consumate. De asemenea, desfacatoarele si tirbusoanele de vinuri, manuale sau automate, pot fi considerate drept un cadou ideal pentru cei care apreciaza calitatile “licorii lui Bachus”.

Pentru a prezenta vinurile in maniera eleganta, iti propunem carafe de vin din sticla sau lut, ergonomice si de efect. Iar gama de decantoare te ajuta sa elimini diversele sedimente rezultate din vinuri, in urma pastrarii vreme indelungata. De asemenea, termometrele te ajuta sa te bucuri de gustul cel mai fin al vinurilor, iar aeratoarele imbunatesc mirosul si aroma acestuia. Iar pentru a evita micile neplaceri provocate de turnarea vinului in pahare, modelele noastre de antipicuratoare sunt exact ce ai nevoie.

Product was successfully added to your shopping cart.

Desfacere, Servire, Racire

Aveti FILTRE active (selectate)

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)