Nu aveti produse de comparat.
Bine ati venit !
CONTACTATI-NE
0720 144 544
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Note degustare
Temperatura de servire: 14-16 grade Celsius.
Vinificare
Imediat ce au atins temperatura optima, strugurii au fost desciorchinati cu blandete.
Apoi au fost sortati cu atentie cu ajutorul unei mese vibrante.
Zdorbinti, acestia si-au urmat drumul spre recipientul de inox, unde au fost lasati la crio-maceratie timp de 3 zile. Fermentatia a decurs timp de 12 zile la temperatura de 24 grade celsius, operandu-se un delestage dimineata si un remontage inchis seara, zilnic.
Concomitent cu sfarsitul fermentatiei alcoolice si malolactice, s-a efectuat o post termo-maceratie la 28 grade Celsius timp de 3 zile.
Maturare: Vinul a fost maturat timp de 14 luni in butoaie de stejar transilvanean cu cel mai inalt indice de finete, baric la prima utilizare 60%, respectiv 40% la a 2-a folosire.
Maturare secundara: Navicella s-a maturat si linistit in sticla timp de minim 10 luni, inainte de lansarea spre vanzare.
Cod Produs (sku) | JLN008 |
---|---|
Brand | Jelna |
Tip Produs/Categorie | Bauturi - Vin |
Tip bautura | Vin Sec |
Culoare | Rosu |
Tara origine | Romania |
An (Vinuri) | nespecificat |
Soi Struguri (Vinuri) | Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir |
Alcool | 14% |