CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Stefanesti - Casa Vinuri

Casa de Vinuri Stefanesti

Casa de Vinuri Ștefănești, un proiect pornit de la zero cu entuziasm, forte proaspete si idealuri marete, în Stefanesti judetul Arges, s-a facut foarte repede remarcata in randul producatorilor de vinuri. Folosind echipamente moderne de ultima generatie, crama valorifica din plin potentialul viticol de pe platoul Marcea, unde potgoriile se rasfata intr-un teren roditor, dand cei mai buni struguri.

Vinurile Ștefănești amintesc cu drag de istoria acestor locuri, fiind produse cu pasiune si daruire de o echipa tanara de oenologi care au renascut faimoasa vita-de-vie de pe aceste plaiuri. De o culoare deosebita si cu un gust puternic si aromat, vinul Stefanesti e gata sa scrie din nou  istorie, cucerind din ce in ce mai multi pasionati. Fiecare sticla aduce cu sine bucuria reinventarii traditiei vinificarii si truda presarata cu pasiunea pentru un vin perfect, potrivit oricarei persoane, mese sau ocazii speciale.

Avem disponibile in magazin, toata gama de vin: Truda Fanny, 413 Reserve Marcea, L'ATTITUDE & LOUNGEITUDE, Marcea, la un pret excelent.

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)