CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Jocuri de societate - Board Games

La modul general, jocurile de societate inseamna o activitate competitiva intre cel putin 2 jucatori, bazata pe interactiune directa, constand doar in placerea de a se juca, prin respectarea unui set de reguli acceptate de jucatori de comun acord.

Pe langa distractia oferita, aceste jocuri (board games) aduc in plus si anumite beneficii care imbunatatesc sanatatea si viata persoanelor care le practica.

In mod normal, jocul de societate are un scop bine definit, acela de a aduna puncte de castig, si nu de a-i elimina pe ceilalti jucatori. De obicei, derularea jocului se realizeaza pe folosirea zarurilor, pe o mutare strategica sau pe o actiune de indemanare.

 Jocurile de societate sunt un instrument uimitor pentru copiii si adultii timizi. Jocul ii stimuleaza sa dezvolte un simt al creativitatii si individulitatii mai puternic, care va avea drept rezultat o stima de sine crescuta si implinirea sentimentului de a fi inclus si “bagat in seama”.

In concluzie, pentru a te bucura de atatea beneficii pentru sanatatea si viata ta, fa-ti o obisnuinta in a te relaxa si distra cat mai des impreuna cu prietenii sau familia, strangandu-va in jurul unei mese de joc! Indiferent de ce varianta vei alege, cu siguranta vei petrece un timp minunat si te vei simti grozav!

Jocuri de societate, Board games

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)

Ati putea fi interesati si de categoriile: