CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Vin din Republica Moldova

Pe teritoriul Republicii Moldova, cultivarea vitei de vie are o istorie milenara, iar suprafata de  112000 ha este destinata exclusiv vinurilor moldovenesti de calitate, multe dintre ele fiind premiate la numeroase concursuri internationale.

Cele mai cunoscute zone viticole sunt Valul lui Traian, Stefan Voda, Codru si Balti, dar in general in toata Moldova sunt produse vinuri foarte bune. Solul si clima excelenta sunt ideale pentru majoritatea soiurilor de struguri si contribuie la obtinerea unui vin de calitate.

Producatorii de vinuri moldovenesti sunt recunoscuti pentru realizarea unor vinuri de exceptie albe, rose, rosii si spumante super premium, toate bine-cunoscute la nivel international pentru raportul excelent calitate/ pret. Multe dintre ele au ajuns si sunt apreciate pe toate continentele lumii. In ultimii ani, acestea sunt prezente si in Romania, in magazine speciallizate.

Unele vinuri din anii cei mai buni de recolta, au fost pastrate in cramele proprii ca si vinuri de colectie, si sunt disponibile clientilor, doar in cantitati limitate, sub denumirea de "Rezerva" sau "Editie limitata".

Branduri/crame disponibile in magazinul nostru: Cricova, Castem Mimi, Equinox, Fautor, Et Cetera, Gitana Winery, Purcari, Timbrus, Chateau Vartely.

Vinuri R. Moldova

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 27

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 27