CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Gitana Winery

Gitana Winery

Crama Gitana(Tiganca) este localizata in partea estica a Republicii Moldova. Podgoriile se afla in zona viticola Valul lui Traian, pe dealuri cu panta usoara, cu orientare catre soare(sud) si o altitudine medie de 150-200 metri deasupra nivelui marii Negre. Microclimatul acestei zone ofera conditii perfecte pentru recolte de struguri de cea mai buna calitate.

Vinul Gitana este elegant, complex, deosebit prin aromele sale unice, specifice zonei. Este creat cu pasiune, avand la baza experienta si traditia familiei (proprietara cramei) in producerea de vin, folosind procese traditionale de vinificatie, puse in practica cu ajutorul echipamentelor moderne.

Calitatea vinurilor este apreciata de specialisti, in fiecare an la toate expozitiile si degustarile la care sunt prezente, castigand numeroase premii la concursurile de profil.

La noi in magazin, gasiti toata gama de vin Gitana Winery la pret excelent: Lupi, Saperavi, Surori, Petite Sophie, gama Autograf, gama Clasicco. Acestea se numara printre cele mai apreciate vinuri din magaziine.

Seteaza descrescator

   

18 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

18 Articol(e)