CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Vin Bouquet

Vin Bouquet

Producator accesorii premium

De origine spaniola, Vin Bouquet a fost fondat in anul 2008. Antreprenorii din Asturia au creat acest brand din dorinta de a inova piata de accesorii pentru servirea vinului, aducand astazi la vanzare peste 400 de astfel de produse.

Gama variata de accesorii nu se rezuma doar la vin, ci exista si cele destinate berii, cidrului sau alimentelor, pentru fiecare dintre acestea brand-ul fiind premiat.

In prezent, Vin Bouquet pune la dispozitie accesorii de inalta calitate in peste 45 de tari. Din categoria produselor destinate servirii vinului fac parte: desfacatorul electric, frapiera, dopul ermetic, decantorul sau butoiul din lemn. Aceste accesorii, precum cele destinate somelierului, sunt potrivite spre a fi folosite chiar si in restaurante.

Expertii in vin comercializeaza si produse speciale pentru bucatari, cum ar fi: dispozitivul pentru presarea usturoiului, mixerul pentru dressing sau razatoareamultifunctionala. Aceste accesorii si multe altele din gama variata Vin Bouquet au rolul de a simplifica procesul de preparare a retetelor.

Identificatoarele de pahare reprezinta cea mai buna modalitate pentru ca toate persoanele aflate la o intalnire sau petrecere sa isicunoascabautura. Este o modalitate eficienta si igienica prin care cu totiiisi pot consuma bauturile proprii. Mai mult, sunt accesorii colorate si atractive, pe care orice persoana ar trebui sa le aiba in bucatarie.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 92

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 92