CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Pahare bauturi

Pahare pentru vin, whisky, coniac sau bere

Folosirea paharelor potrivite este importanta atat pentru mentinerea temperaturii optime, cat si pentru a te bucura la maxim de gustul desavarsit al bauturii preferate, dar si de aroma sa. Nu este suficient sa cumperi cea mai scumpa sticla de whisky sau de vin, daca nu ai si paharele speciale pentru tipul specific de bautura.

Paharele pentru vin rosu ar trebui sa aiba o forma mai rotunda si o gura mai larga, pentru ca vinul sa poata fi aerat corespunzator. De asemenea, piciorul lung este esential pentru ca tu sa nu fii tentat sa atingi suprafata paharului si sa influentezi temperatura vinului.

In schimb, vinurile albe recomanda a fi servite din pahare mai inguste, care nu grabesc procesul de oxidare si care pastreaza notele delicate ale acestor vinuri un timp mai indelungat.

Se recomanda ca vinurile spumante sa se bea din pahare foarte inguste, care ajuta la pastrarea aciditatii.

Magazinul nostru itiofera diverse tipuri de pahare, pentru ca tu sa te poti bucura asa cum se cuvine de bautura preferata: pahare pentru whisky din sticla sau cristal, transparente sau colorate, pahare pentru sampanie, pahare pentru degustare de vin, pahare pentru Martini, pahare speciale pentru fiecare tip de vin, pahare de coniac sau pahare pentru bere.

Pahare

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 52

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 52