CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Frapiere pentru vin si sampanie si Decatoare

Cu orice ocazie, serveste vinul intr-o maniera corecta, folosind o carafa sau un decantor de vin, iar sticla pastreaza-o rece intr-o frapiera eleganta.

Daca vorbim de un vin alb sau rose, raceste-l intr-o frapiera pana la temperatura potrivita. Sticlele de vin pot fi pastrate reci, pentru servire in frapiere transparente sau opace, frapiere cu gheata sau care contin un gel special ce se tine la congelator pentru racire.

Decantorul este ideal pentru sortimentele de vin rosu, mai vechi, deoarece permite aerisirea vinului inainte de servire. Astfel, te vei bucura de o aroma profunda, de o culoare pregnanta si de un gust puternic.

In ceea ce priveste servirea in carafe, dincolo de aspectul estetic si ergonomia modelelor, calitatea produsului finit este net superioara.

Multe modele de carafe si decantoare sunt realizate din sticla semicristal, cu atentie deosebita la detalii, si dispun, in funcție de model, si de elemente de racire incorporate, precum si accesorii pentru racirea si aerarea vinului instantaneu.

Magazinul nostru online reuneste cei mai cunoscuti producatori de accesorii de servire si racire, astfel incat oferta variata si preturile accesibile sa fie in avantajul clientului.

Frapiere, Decantoare, Carafe

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 67

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 67