CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Protectia datelor cu caracter personal

General Data Protection Rules (Regulamentul general priving protectia datelor)

Date de contact: Email: contact@artino.ro; Telefon: 0720 144 544.

1. Definitii

Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

2. Protectia Datelor

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Artino.ro numai in masura permisa prin legea privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

3. Datele colectate si utilizarea acestora

Datele necesare si scopul acestora:
NUME SI PRENUME - necesare pentru plasarea si confirmarea comenzilor, pentru inregistrarea facturii fiscale si pentru livrarea comenzii/coletului;

NUMAR DE TELEFON - necesar pentru plasarea si confirmarea comenzilor si pentru livrarea comenzii/coletului;
ADRESA DE FACTURARE - necesara pentru plasarea comenzilor, pentru inregistrarea facturii fiscale si pentru livrarea comenzii/coletului;
ADRESA DE LIVRAREA - necesara pentru plasarea comenzilor si pentru livrarea comenzii/coletului;

ADRESA DE EMAIL - necesara pentru plasarea si confirmarea comenzilor, pentru informarea privind statusul comenzi si pentru inregistrarea contului de client (daca alegeti acest lucru la plasarea comenzii)
De asemenea, adresa de email, poate fi folosita, cu acordul dumneavoastra, pentru informari in legatura cu promotii, reduceri, oferirea de cupoane cadou gratuit sau
evalurea serviciilor si produselor, activitati de marketing, administrative.

Datele personale sunt protejate si vor fi folosite in scopurile mai sus mentionate, excusiv de catre Artino.ro, fara a fi predate unor terte parti, fara acordul dumneavoastra. Pentru livrarea comenzilor este necesarea transmiterea informatiilor de livrare si catre parteneri - firmele de curierat.

4. Drepturile clientilor

Clientii au dreptul si pot solicita, in scris pe mail, in orice moment:
- lista cu datele personale detinute de catre Artino.ro;
- stergerea totala sau partiala a acestor date;
- stergerea completa a contului de utilizator (daca aveti cont inregistrat);
Cumparatorul are dreptul sa modifice comanda, sa inlocuiasca produsele cu alte produse disponibile la vanzare sau sa refuze/anuleze comanda.


Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa Artino.ro cu o cerere scrisa.

 

Multumim!
Echipa ARTINO