CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

CUTII PENTRU STICLE DE VIN, DIN LEMN SAU CARTON

Cutii din lemn simple sau personalizate(gravate) cu logo/mesaj client

Cutia din lemn pentru vin este o modalitate unica de a oferi un cadou veritabil, dar si de a păstra elegant sortimentul pe care îl apreciezi. In magazinul nostru online vei gasi o gama variata de cutii vin lemn, de diferite forme si marimi.

Cele mai apreciate sunt modelele de cutii vin lemn realizate manual, capac culisant sau care se inchide elegant cu o panglica din satin. Sub forma unui dreptungi, rotund sau cufar, orice model de cutie vin din lemn dispune de talas pentru a pastra in siguranta sticla de vin dorita. Te invitam să descoperi toate cutiile vin din lemn disponibile, la preturi foarte accesibile.

Cutiile gravate/personalizate sunt in primul rand cadouri business, adresate firmelor mici, medii sau mari; pot fi oferite angajatilor sau partenerilor de afaceri, alaturi de sticle de vin de calitate.

Realizate din lemn lucrat manual, sunt o buna modalitate de a aduce zambere si bucurie. Acestea se pot grava laser / 3D, cu mesajele potrivite sau cu logo-ul dorit al firmei.

Cu un aspect modern, dar elegant, cu capac culisant sau cu balamale, gama noastra de cutii din lemn gravate laser, este cea mai buna metoda de a oferi, din suflet, un vin veritabil.

De cele mai multe ori, alegerea unui cadou potrivit impune timp pentru cautari si intrebarea daca va fi apreciat. Cum o sticla de vin nu este niciodata nepotrivita, daca ai ales sa faci acest dar, cu ajutorul gamei de cutii cadou personalizate disponibile in magazinul nostru, vei face o buna impresie.

Cutii din carton cu capac opac sau transparent

Modelele de cutii cadou in diferite forme si culori, fiind ideale pentru a oferi una sau mai multe sticle de vin. In plus, vei regasi si modele cu imprimeuri sugestive, care onoreaza arta degustarii vinului.

De asemenea, aceste ambalaje cadou sunt ideale pentru magazine de vinificație, crame, vinoteci ori cadouri de tip corporate.

Cutii lemn sau carton

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 35

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 35