CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Vinuri produse in Romania

Romania este o tara privilegiata din punct de vedere al calitatii vinurilor produse aici, fiind apreciata in intreaga lume pentru sortimentele oferite. Tara noastra se afla chiar in topul clasamentului mondial al celor mai mari producatori de vinuri, jucand un rol extrem de important pe scena pietei de profil.

Romania este impartita in mai multe regiuni viticole principale: Crisana si Maramuresul, Colinele Dobrogei, Dealurile Banatului, Dealurile Munteniei, Dealurile Olteniei, Podisul Transilvaniei, Dealurile Moldovei, Terasele Dunarii, dar si nisipurile si alte terenuri favorabile din sudul tarii.

Pentru cei care doresc sa sprijine productia romaneasca de vinuri, am ales sortimente de vin rosu, alb si rose de la cele mai apreciate crame din tara, premiate la nivel international.

Sunt disponibile varietati de vinuri romanesti produse din toate soiurile de struguri, de la Tamaioasa Romaneasca, Sauvignon Blanc, Rose sau Rosu, Feteasca Neagra sau Regala, Merlot, Pinot Gris, Chardonnay, Busuioaca de Bohotin, iar lista poate continua.

Si pentru ca „In vin se afla adevarul”, crede-ne pe cuvant canditi spunem ca ai ajuns in locul potrivit pentru a alege cel mai bun vin romanesc. Descopera intreaga gama in magazinul nostru!

Vinuri Romania

Seteaza descrescator

   

24 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

24 Articol(e)

Ati putea fi interesati si de categoriile: