CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

LIVRARE COMENZI SI COSTURI


Comenzile sunt livrate exclusiv prin curier rapid

Produsele comandate sunt ambalate in cutii de carton speciale, in 3 straturi, cu rezistenta sporita la transport si socuri; de asemenea protejate suplimentar si cu alte materiale anti-soc. 

Livram coletele cu firma de curierat: DPD.

In anumite cazuri, si in functie de produse, cantitati si urgenta, putem livra in zona Bucuresti si cu personal propriu.

COSTURI LIVRARE:

Costurile de livrare sunt calculate automat, conform regulilor de mai jos, indiferent de localitatea de destinatie:

Pentru comenzile mai mici de 500 de lei, costul livrarii porneste de la 18 Lei, in functie de greutate si total valoare comanda.

Livrarea este gratuita pentru:

  • comenzi de minim 500 de lei si greutate colet maxim 5 Kg. Pentru greutate colet > 5 kg, costul livrarii se calculeaza automat in pagina de plasare comanda.
  • comenzi de minim 1000 de lei si greutate colet maxim 10 Kg. Pentru greutate colet > 10 kg, costul livrarii se calculeaza automat in pagina de plasare comanda.


* Greutate colet se calculeaza in functie de: greutatea proprie a produselor, greutatea ambalajelor si greutatea volumetrica - volumul total al coletului/coletelor.
Costul livrarii este calculat automat in functie de suma totala comanda si de greutate colet. Puteti vedea exact costul de livrare, dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, in pagina "Vizualizare cos" sau "Finalizare comanda".

TERMENE LIVRARE:

Termenul standard de livrare (din momentul predarii coletului catre curier) este:  1-2 zile lucratoare in toate localitatile mari din tara si intre 1-3 zile lucratoare in localitatile mai mici (comune, sate).
Termenele de livrare pot suferi modificari in anumite situatii, in perioade in care curierii sunt mai aglomerati (de exemplu in perioada sarbatorilor).

In ziua predarii coletului catre curier, veti primi pe email toate detaliile despre livrare si numar AWB pentru a putea urmari livrarea coletului.

In ziua livrarii, dimineata, veti primi un SMS de la curier si veti fi contactat telefonic pentru livrare.

Produsele aflate in stoc sunt predate curierului:
- in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana in ora 14:00;
- in ziua urmatoare, pentru comenzile plasate dupa ora 14:00.

Multumim!
ARTINO