CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Temperatura de servire este esentiala pentru a putea savura pe deplin toate calitatile unui vin bun intrucat acesta isi dezvaluie toate caracteristicile legate de notele de degustare (culoare, miros, gust) doar la temperatura potrivita.

Read More
15 mar. 2018 11:43:00 By Artino.ro Etichete: 0 Comments Vinuri,
           

Vinul, sau “licoara lui Bachus” este considerat unul dintre cele mai pretioase resurse oferite de natura, cu atat mai mult cu cat, in diverse culturi, insoteste atat traditiile ecumenice, cat mai ales preparatele realizate de chefii cu stele Michelin.

Insa nu este suficient sa cumperi un vin bun, daca nu il depozitezi in mod corespunzator. Inainte si dupa desfacerea sticlei, viticultorii vin cu o serie de sfaturi legate de depozitarea sortimentului achizitionat.

Read More
26 apr. 2018 00:00:00 By ARTINO Etichete: 0 Comments Vinuri, Accesorii vin,
           

Fiecare jucarie a fost creata cu un scop anume la randul ei. Puzzle-urile sunt jocuri foarte apreciate de catre copii de toate varstele, dar si de catre adulti. Jocurile de societate sunt solutia perfecta pentru familiile numeroase, dar si pentru familiile in care exista un singur copil si parintii, pentru cercurile de prieteni, pe orice anotimp si in orice context.

Read More
15 mai 2020 00:00:00 By ARTINO Etichete: Comments Vinuri,