CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Kvint

KVINT

Coniac Divin si Vodka din Republica Moldova

Istoria distileriei KVINT dateaza din 1897, cand primul depozit  a fost construit si pus in in Tiraspol. La acea vreme era specializata in producția de vodka din vinuri de struguri de casa achizitionati din satele din apropiere. Producția de bautura divin a fost începuta 40 ani mai tarziu, iar primele bauturi distilate au fost puse la invechire in 1938.

In prezent, aceasta companie cu 120 de ani de istorie detine o pozitie de lider in randul producatorilor de bauturi alcoolice din Republica Moldova.

Clima unica, solul fertil, terenul deluros si vecinatatea raului Nistru au creat conditii favorabile pentru cultivarea celor mai buni struguri. Folosind echipamente moderne, tehnologii avansate, retete originale, respectarea traditiilor antice si munca pasionala a profesionistilor de la KVINT , reusesc sa produca bauturi de calitate superioara, care concureaza cu marci de renume mondial.

Distileria are propria sursa de materii prime, aproximativ 2000 de hectare de vita de vie, unde cultiva peste 30 de soiuri de struguri. In pivnitele sunt pastrate 11 milioane de litri de bauturi spirtoase cu varste cuprinse intre 1 an și 60 de ani.

Anual, sunt produse aproximativ 20 de milioane de sticle de bauturi alcoolice, incluzand peste 30 de nume de divin cu varste cuprinse intre 3 și 60 de ani, vinuri de masa si vechi, vodka, gin, lichioruri tari, calvoare.

Numeroase premii castigate la diverse concursuri internationale si concursuri de degustare dovedesc calitatea premium a produselor KVINT:

  • * 10 trofee Super Grand Prix,
  • * peste 30 de Grand Prix
  • * aproximativ 300 de medalii de aur și argint.

Toata gama de produse Divin Kvint este disponibila in magazinul nostru!

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)