CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Fautor

Vin Fautor Wine

Fautor provine din limba latina si semnifica “creator, autor”, fiind semnificatia responsabilitatii pentru crearea unor vinuri de calitate superioara, corpolente si pure, prin abordarea personalizata a vinificatorului.

Fautor, crama de vinuri din Republica Moldova, a inceput plantarea primilor butasi de vita de vie din Italia intre anii 2003-2006, devenind astfel cunoscuta atat in Romania, cat si in intreaga Europa datorita sortimentelor sale unice, caracterizate de savoare si arome picante.

Viile acestei crame moldovenesti, sunt amplasate in microzona Tigheci, parte a zonei viticole “Valul lui Traian”, in sudul Republicii Moldova, fiind considerata perfecta pentru producerea unor sortimente de vinuri de calitate, atat albe, cat si rosii.

In magazinul nostru gasiti toate sortimentele de vin ale cramei: Fautor Illustro Alb & Rosu, Fautor Negre, Fautor Fume, Fautor Ice Wine, Fautor Late Harvest, Fautor Aurore, Fautor 310 Altitude.

De mentionat este faptul ca Ice Wine Traminer si Muscat Ottonel 2016 au primit medalia de aur la un concurs desfasurat in Portugalia, fiind considerate doua dintre cele mai bune vinuri din gama lor.

Seteaza descrescator

   

22 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

22 Articol(e)