CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Purcari

Purcari

Situata in zona de sud-est a Moldovei, Crama Purcari detine 250 hectare de vita-de-vie si  se afla printre cele mai prestigioase din Moldova, fiind recunoscuta la nivel continental si chiar mondial. Folosind o tehnologie complexa si fiind condusa de o echipa de profesionisti, crama se bucura de un domeniu care a devenit tinta pentru turisti, oferind experiente inedite atat in domeniul degustarii vinului, cat si al gastronomiei, toate intr-un tinut de o frumusete edenica.

Vinurile Purcari sunt produse doar din struguri cultivati cu grija pe domeniu, recoltati si selecționati manual, dupa care sunt trecuti printr-un proces de maturare, de inspirație franceza. Gustul desavarsit si aromele inconfundabile razbat din orice sticla, de la variantele de masa la cele premium si spumante si promit o experienta cu totul speciala.

Calitatea vinului Purcari este recunoscuta si apreciata pe tot globul, dovada fiind numeroasele premii si distinctii obtinute la competitii prestigioase din acest domeniu, fiind una dintre cele mai premiate vinarii ale Europei de Sud-Est. De asemenea, o alta dovada a calitatii este reprezentata de faptul ca Chateau Purcari este cel mai mare exportator de vinuri moldovenesti.

Un timp indelungat vinurile de Purcari erau la fel de populare precum vinurile de Bordeaux sau Burgundia. Acestea erau servite la mesele  regelui George al V-lea, ale Reginei Victoria a Marii Britanii precum si a tarului Nicolai al II-lea.

La noi in magazin, gasiti toata gama de vin: Spumantele Cuvee Alb Brut, Extra Brut, Rose Brut; Alb, Rosu si Negru Purcari; Purcari Ice Wine; Vinohora Rosu, Rose si Alb; gama Premium, la pret excelent.

Seteaza descrescator

   

9 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

9 Articol(e)