CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Basilescu

Vin Crama Basilescu

Crama Basilescu este primul producator de sampanie din Romania, proiect demarat in colaborare cu Maison de Champagne  St. Marceaux&Co. Vita de vie a fost adusa din Franta, pentru productie dedicata restaurantului Capşa.

Vizionarii si fondatorii cramei au fost Nicolae si Aristide Basilescu.

Calitatea vinurilor cramei Basilescu, cunoscute in istorie ca si vinul clientilor alesi, este pusa in valoare in prezent de conditiile geo-climatice ale podgoriilor, de experienta vinificatorilor si de tehnologia moderna de producere a vinurilor.

Terasele dispuse in zonele de sud, S-E si SV favorizeaza cresterea strugurilor de calitate, aromati si cu gust intens. Strugurii sunt culesi si selectati manual, maturarea vinurilor variaza de la 6 la 24 de luni si are loc in butoaie din stejar frantuzesc si romanesc, tinute la temperatura constanta si umiditatea potrivita, astfel incat aromele, savoarea si traditia sa creeze o armonie de perfecta. Vinurile sunt desavarsite in ultimile etape, imbutelierea si pastrarea in sticle si invechirea celor rosii in conditii ideale.

Vinurile Cramei Basilescu soptesc povesti istorice de neuitat, de mai bine de un secol, despre unicitatea terroir-ului din Dealu Mare si munca atenta a specialistilor viticultori pentru a crea o colectie de vinuri cu personalitate, care castiga, incet dar sigur, inimile romanilor care prefera calitatea in defavoarea cantitatii.

In magazinul nostru gasiti la pret excelent toata gamele de vin Basilescu: Golem, Ingeri din Micul Paris, Autentique, Eclipse.

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 25

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 24 din totalul de 25