CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Drujbe (fierastraie cu lant) si Accesorii

Alimentare pe benzina sau electrice

Drujba este o scula de nelipsit niciunui mester! Versatila si portabila, este perfecta atunci cand lucrezi cu lemnul, fie in mod profesionist, fie amator (la toaletarea copacilor sau taierea lemnelor de foc).

De obicei, drujbele sunt folosite la case, la munca in livada, la cherestea, de catre pompieri sau pentru salvare in caz de dezastre, precum si de echipe de constructie, gratie faptului ca vin intr-o gama variata de forme si marimi, fiind clasificate, in special, in functie de motor (cu functionare pe benzina sau electrice).

Principalul avantaj al folosirii unui fierastrau pe lant este economia de timp in realizarea muncii. Spre exemplu, pentru a taia un copac de esenta tare, batran de cativa zeci de ani, acesta poate fi doborat rapid cu ajutorul unei drujbe performanta ce i-ar face pe bunicii nostri invidiosi.

Pe site-ul nostru ti-am pregatit doua dintre cele mai comune tipuri: pe benzina si electrice, despre care iti vom spune cateva cuvinte, care sa te ajute in luarea deciziei de cumparare.

Drujba pe benzina - dispune de un rezervor intre 0,26 si 0,56 litri, situat langa motor. Functionarea depinde de sarcina la care este supusa drujba, eficienta consumului de combustibil, precum si de capacitatea cilindrica si puterea motorului.

Drujba electrica cu fir - se preteaza lucrului in gospodarie, fiind ideala pentru taierea crengilor care s-au apropiat periculos de mult de geamuri, sau de acoperis.

Drujba electrica cu acumulator - cel mai adesea are putere moderata, dar isi va face treaba suficient de bine, fiind si mai silentioasa si mai usor de intretinut in acelasi timp.

Drujbe fierastraie cu lant & Accesorii

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)