CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Avincis

Crama Avincis

Pe malul Oltului, din podgoria Drăgășaniului, domeniul Vila Dobrușa reînvie tradiția vinului românesc. Vinurile Avincis sunt produse pe un domeniu de familie, îmbinând iubirea de vin moștenită din generație în generație, precum o comoară de preț, cu avantajele tehnologiilor moderne.

Construită cu o atenție la orice detaliu si un design futurist, crama Avincis (Vila Dobrusca) este dotata ultramodern pentru procesul de cules si racire struguri, zdrobire usoara, vinificare la temperatura controlata si invechirea vinului in pivnite controlate climatic.

Aprecierea vinului Avincis de către pasionații de băuturi de calitate este o certitudine, dovadă fiind palmaresul impresionant de premii naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Arome deosebite, cu caracter, stau în fiecare sticlă, așteptând să bucure papilele gustative într-o experiență senzorială completă, în zilele de relaxare, la petreceri sau la festinuri culinare în compania celor dragi.

In magazinul nostru gasiti toata gama de vin Avincis la pret excelent: Negru de Dragasani, Cuvee Grandiflora, Cuvee Amelie, Cuvee Petit, Rose.

Seteaza descrescator

   

12 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

12 Articol(e)