CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Avincis

Vinuri Avincis

Pe malul Oltului, din podgoria Dragasaniului, domeniul Vila Dobrușa reînvie tradiția vinului românesc. Vinurile Avincis sunt produse pe un domeniu de familie, imbinand iubirea de vin mostenita din generatie in generatie, precum o comoara de pret, cu avantajele tehnologiilor moderne.

Climatul podgoriei Dragasani este temperat continental, cu influențe mediteraneene. Datorita situarii sale de-a lungul vaii Oltului, podgoria are parte de o buna umiditate, chiar si in cele mai calde luni ale verii.

Construită cu o atenție la orice detaliu si un design futurist, crama Avincis (Vila Dobrusca) este dotata ultramodern pentru procesul de cules si racire struguri, zdrobire usoara, vinificare la temperatura controlata si invechirea vinului in pivnite controlate climatic.

Aprecierea vinului Avincis de către pasionații de băuturi de calitate este o certitudine, dovadă fiind palmaresul impresionant de premii naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Arome deosebite, cu caracter, stau în fiecare sticlă, așteptând să bucure papilele gustative într-o experiență senzorială completă, în zilele de relaxare, la petreceri sau la festinuri culinare în compania celor dragi.

In magazinul nostru gasiti toata gama de vin Avincis la pret excelent: Negru de Dragasani, Cuvee Grandiflora, Cuvee Amelie, Cramposie Selectionata, Cuvee Petit, Domnul de Roua, Vila Dobrusa. Nou aparut in portfolio: Avincis Spumant Nefiltrat.

Seteaza descrescator

   

23 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

23 Articol(e)