CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
7Arts

7Arts Winery

Cand arta se intalnește cu vinul, rezultatul nu poate fi decat unul de excepție.

Crama 7 Arts detine podgoriile in regiunea Dealurile Olteniei, pe un teren fertil, cu expunere la soare pe toata perioada zilei, astfel incat strugurii sa se coaca in cele mai prielnice condiții. Domeniul de 30 de hectare imbina soiuri nobile, traditionale, iar crama reinventeaza in stil modern o afacere de familie. Combinația dintre liniile tehnologice de ultima generatie si strugurii culesi manual, in stil traditional, duce la crearea unor vinuri excepționale, de calitate superioara.

Gama de vinuri 7 Arts Winery, aduce pentru clientii sai varietati de vinuri Premium si Super Premium, Horeca. Fie ca este vorba de editii limitate, cupaje inedite sau de vinuri de masa, in orice pahar oenologii pun o bautura fina ce inglobează rafinamentul vinului adevarat, conditiile impecabile de producere si traditia soiurilor cu personalitate.

In magazinul nostru gasiti intreaga gama de vinuri 7Arts: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon Premium, Cabernet Sauvignon Rezerva, Cvartet, Preludiu, Fantezie, Duet alb, Duet rosu, la pret atragator, ce reflecta calitatea fiecarui vin.

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)