CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Alira

Vin ALIRA

Intr-un tinut de poveste, in care soarele imparte bogatie asupra podgoriilor Dobrogei, crama Alira se bucura de cele mai fertile soluri pentru a cultiva vița-de-vie. Aflata între localitățile Aliman și Rasova, pe malurile roditoare ale Dunării vechi, crama a surprins piața românească cu vinuri cu arome noi, înfrățindu-se cu crame de prestigiu din strainatate, dar respectând totodată și tradiția locală.

Vinul Alira îmbină personalitatea puternică românească și eleganța băuturilor franțuzești, într-un proces de lunga durată, ce incepe prin culegerea manuală a strugurilor și se termină prin maturarea în butoaie speciale de stejar. Încă de la lansarea primului vin pe piață, Alira Merlot 2009, gamele au cucerit pasionații de vin, cu arome fructate, condimentate, gusturi puternice si complexe.

Crama de vinuri Alira oferă o diversitate de soiuri, de o calitate de top, apreciate până și de cei mai exigenți clienți. De la game de larg consum, până la variante premium, toate sticlele îmbuteliază odată cu acest vin minunat pasiunea și dedicarea toală a creatorilor.

In magazinul nostru gasiti la pret excelent, toata gama de vin Alira:

  • Grand Vin (Cuvee, Merlot, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon);
  • Flamma 
  • Tribes
  • Premium,
  • Editii Private.
Seteaza descrescator

   

16 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

16 Articol(e)