CONTACTATI-NE
0720 144 544

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

ACCESORII VIN - CADOURI

Cutii cu accesorii vin, Cutii simple, Ambalaje | Accesorii Desfacere, Servire, Pastrare | Rafturi, Suporturi, Depozitare | Frigidere, Racitoare, Frapiere | Cutii lemn vin Personalizate

Product was successfully added to your shopping cart.

ACCESORII & CADOURI

Aveti FILTRE active (selectate)

Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)

 1. Termometru Snap

  Termometru sub forma de bratara, ce se poate aplica direct pe sticla de vin; aceasta se muleaza perfect pe forma sticlei.

  38,50 RON
 2. Termometru digital cu infrarosu

  Acest  termometru  digital cu infrarosu, afiseaza temperatura vinului, fara a intra in contact cu lichidul. Poate fi achizitionat pentru uz propriu, dar mai ales poate fi un cadou deosebit.

  149,00 RON
 3. Termometru Digital Bratara

  Termometru digital cu afisaj electronic, sub forma de ceas/bratara, ce se poate aplica direct pe sticla de vin.

  49,50 RON
 4. Pompa vacuumat automata

  Aceasta pompa automata vaccum, cu afisaj digital, este ideala pentru a vida (elimina aerul) din sticla de vin, dupa ce a fost deschisa si vinul nu a fost consumat integral. Pastreaza vinul proaspat pana la 5-7 zile de la desfacere (in functie de temperatura de pastrare). Contine si un termometru digital (afisaj electronic) pentru a masura si afisa in timp real temperatura vinului din sticla.

  Atentie: functioneaza doar daca este montata pe sticla !

  110,00 RON
 5. Termometru clasic

  Pentru a putea aprecia calitatile vinului la potentialul maxim, este esential ca acesta sa fie servit la temperatura potrivita; aceasta variaza in functie de culoarea si varsta vinului.

  5,50 RON
Seteaza descrescator

   

5 Articol(e)